تونل انجماد

ساخت تونل انجماد

جهت تولید مواد غذایی منجمد در حجم بالا نیاز به تونل انجماد می باشد. تونل های انجماد معمولی یکی از متداولترین نوع تونل های انجماد می باشد.

تونل های انجماد معمولی دارای ساختاری مشابه با سردخانه های عادی می باشند با این تفاوت که کمپرسور استفاده شده در تونل انجماد از نوع دو مرحله ای بوده و توانایی کار در دماهای پایین را نیز دارد و تفاوت دیگر اینکه  ضخامت دیواره های عایق تونل انجماد ۱۵ و یا ۲۰ سانتی متر است و درب آن ها نیز دارای ضخامتی برابر ۱۵ سانتی متر می باشد. همچنین درب تونل انجماد مجهز به المنت­هایی جهت برفک زدایی می باشد. همچنین سیستم اوپراتورها در تونل انجماد متفاوت است.

البته اختلافاتی هم در عایق و اپراتور تونل انجماد نسبت به سردخانه های معمولی وجود دارد که مجموع این عوامل می تواند دمایی در حدود ۴۰ درجه سانتی گراد را برای انجماد مواد غذایی تامین کند و نیز مناسب برای محصولاتی است که بافت آسیب پذیر ندارند و کیفیت و تازه ماندن محصول پس از یخ زدایی اهمیت بالایی ندارد.

این  تونل انجماد دارای محاسنی هم می باشد:

  • دارای قیمت مناسبی نسبت به  IQF یا تونل انجماد سریع می باشد.
  •  مزیت دیگر آن سهولت در نگهداری آن می باشد.

همانطور که قبلا هم اشاره شد امروزه اکثر کارخانجات تولید مواد غذایی در ایران از این نوع تونل انجماد استفاده می کنند و در پایان باید اشاره کرد که اخیرا گرایش زیادی نسبت به تونلهای انجماد سریع (IQF) پیدا شده است. و دلیل این گرایش بالاتر بودن کیفیت نهایی محصول می باشد.

خدمات و محصولاتی که بارد صنعت ارائه می دهد:

تونل انجماد ، تونل انجماد سریع ، تونل انجماد قیمت ، فروش تونل انجماد ، دستگاه تونل انجماد ، تونل انجماد اصفهان ، تونل انجماد در سردخانه ، سازنده تونل انجماد ، فروش تونل انجماد سریع ، ساخت تونل انجماد ، قیمت تونل انجماد سریع ، تونل انجماد فوق سریع ، طراحی تونل انجماد ، سردخانه و تونل انجماد ، تونل انجماد گوشت ، تونل انجماد مرغ